Direct boeken

Locatie en Omgeving

Het Zeeuws Vlaamse Hulst is één van de best bewaarde vestingen van de Benelux. De vestingswallen die rond de stad liggen zijn nog vrijwel intact, net als de vest (gracht) die eromheen ligt. De Hulster Basiliek is in 2009 uitgeroepen tot mooiste kerk van Nederland. In 2014 heeft de ANWB Hulst verkozen tot mooiste vesting van Nederland.

Hulst is een groene long tussen twee havengebieden: De 2e haven van Europa, Antwerpen, ligt op slechts 15 minuten rijden ten oosten van Hulst. 15 minuten ten westen van Hulst ligt de Kanaalzone, met daarin de havens van Gent en Terneuzen. Ook het bedrijventerrein van Hulst ligt vlakbij; u bent er binnen 3 minuten. Bij het hotel is ruim voldoende parkeergelegenheid.

De vele winkels van Hulst zijn 7 dagen per week geopend, waardoor er altijd beweging op straat is; Zondag is zelfs de drukste dag van de week! De terrasjes die u op de verschillende pleinen ziet nodigen altijd uit om heerlijk te genieten van het Bourgondische leven in deze heerlijke vestingstad.

Het Verdronken Land van Saeftinghe

Ook de omgeving van Hulst heeft veel te bieden. Het Verdronken Land van Saeftinghe is een uniek Europees Natuurpark. Van mei t/m oktober kunt u hier bijna dagelijks onder leiding van een gids een bezoek brengen. Naast het land van Saeftinghe ligt het getijdenhaventje van Paal. Ook het oudste stukje Nederland vindt u in Hulst; In de Meester van der Heijden Groeve in Nieuw Namen kunt u tussen miljoenen jaren oude aardlagen rondlopen en krijgt al lopende een inzicht in de geschiedenis van de aarde.

Zeeuws Vlaanderen is ook uitstekend geschikt om te fietsen en te wandelen langs kreken en dijken. Er zijn verschillende wandelroutes en -netwerken en fietsroutes en -netwerken. Wanneer u zelf geen fiets meeneemt kunt u deze bij het Hotel huren. Als u de directe omgeving heeft ontdekt, en nog meer wil zien, dan raden we u aan om naar Antwerpen, Gent of Brugge te gaan. Deze steden liggen dichtbij Hulst en zijn allen een bezoek waard!