Direct boeken

Zakelijk overnachten in Hulst

Hulst is de ideale uitvalsbasis voor gasten die werken in de Waaslandhaven van Antwerpen en in de North Sea port van Gent en Terneuzen. Hotel Hulst ligt precies tussen deze twee grote havengebieden in, op ongeveer 15 tot 20 minuten rijden. Ook voor ieder die werkt in Waasland, net over de grens in België, is Hotel Hulst meer dan geschikt voor een verblijf.

Ondanks de centrale ligging tussen de grote havengebieden in, is Hulst een groene oase van rust en ruimte. Het vestingstadje heeft alles van een stad, maar dan in het klein. Een ruime keuze aan horeca, winkels, supermarkten en sportfaciliteiten, omzoomd door de mooiste vesting van Nederland. Zo kunt u na een drukke werkdag de zinnen even verzetten.

Hotel Hulst heeft veel zakelijke gasten, waardoor we als geen ander weten wat er van ons gevraagd wordt. Zo kunt u bij ons al ontbijten vanaf 6 uur, verzorgen we lunchpakketten en kunt u ’s avonds een dagmenu bestellen. Parkeren is uiteraard gratis.

Waaslandhaven Antwerpen

De Waaslandhaven op de linkeroever van Antwerpen ligt op 15 tot 20 minuten minuten ten oosten van Hotel Hulst, waar u tevens plaatsen Kallo en Doel aan de Schelde vindt. De Waaslandhaven heeft een flinke cluster aan chemische bedrijven, waarnaast er nog vele toeleveranciers en andere type bedrijven gevestigd zijn. De stad Antwerpen is vanuit de Waaslandhaven lastig te bereiken vanwege de vele verkeersopstoppingen. Richting Hulst heeft u hier aanzienlijk minder last van. 

North Sea Port

De combinatie haven van Terneuzen en Gent ligt op 15 tot 20 minuten ten westen van Hotel Hulst. Onderweg naar Hulst heeft u mooie vergezichten en steden als Axel en Westdorpe, waarna u spoedig in vestingstad Hulst arriveert. Kom tijdens uw verblijf even tot rust en geniet van onze historische omgeving.

Waasland

Vanuit de verschillende bedrijfsterreinen in het noordelijke Waasland bent u met 10 minuten in Hulst. Hulst is van origine ook onderdeel van het Waasland. Vandaar dat de noordelijke stadjes zoals Meerdonk, Moerbeke en Sint-Gilles Waas in het Waasland nog steeds nauwe banden met Hulst hebben.

Gemeente Hulst

Als u werkzaam bent in gemeente Hulst zelf, is Hotel Hulst uiteraard de beste uitvalsbasis. Vanuit zowel vestingstad Hulst zelf, als de dorpen in gemeente Hulst, zoals Kloosterzande, Vogelwaarde, Walsoorden en Graauw, is het hotel gemakkelijk te bereiken en bent u tevens snel weer onderweg.

Komt u hier spoedig te werken en zoekt u een hotel in Kallo, Sluiskil, Axel, Stekene of Terneuzen? Hotel Hulst biedt u een uitstekend vertrekpunt te midden van deze steden. Tot snel!