Direct boeken

Hotel Hulst

Bij Hotel Hulst staat gastvrijheid voorop. In het hotel is gratis Wifi, zowel in de kamers als in de lobby. Hotel Hulst ligt tegen het historische centrum van vestingstad Hulst, vlakbij de Belgische grens. Hotel Hulst ligt zeer gunstig ten opzichte van België. Voor zowel zakelijke gasten als voor toeristen is hotel Hulst de geschikte uitvalsbasis. 

Het hotel beschikt over een eigen bar waar verschillende (lokale) bieren te verkrijgen zijn. Dineren kan ’s avonds in Brasserie Leon. De keuken biedt een variatie aan gerechten tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Vanaf ’s ochtends zes uur kunnen de gasten door de weeks van een uitgebreid ontbijtbuffet gebruik maken, in het weekend begint het ontbijt om zeven uur.

In de directe omgeving van het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Hotel Hulst ligt in de historische vestingstad Hulst. De gezellige Grote Markt ligt op slechts 5 minuten wandelen van het hotel. Hier is ook de Willibordus Basiliek gevestigd. Het hotel kijkt uit op de vestingwallen en de binnen- en buitenvest. De Vlaamse steden Antwerpen, Gent en Sint Niklaas liggen op een steenworp afstand.